Segel till Hanse

Segel till Hanse

Snabba och tåliga segel till Hanse

Våra segel till Hanse är anpassade för att ge extra prestanda och bättre tålighet. Vi gör både högkvalitativ Dacron och membransegel för Hanse. Vår produkt "Filmless" ger snabba, tåliga, mjuka och lätta segel som ger enklare hantering för de som inte har rullmast. Vi erbjuder nya rullsegel i flera olika utföranden i olika prisnivåer.

Stor och fock till Hanse

Storsegel och fock till Hanse

Hanse har som standard segel i en enklare Dacron eller en uppgradering i en speciell laminatduk.
Vi erbjuder nya segel i den bättre DCX-duken och Dacron men även membransegel som Vector2 och VantageOne med mer prestanda och lättare vikt. Det ger en båt som seglar bättre, kränger mindre och är enklare att hantera.

Gennaker och Code till Hanse

De senaste åren har en snabbutveckling inom undanvindssegel gjort det enklare än någonsin att hantera gennaker och Code-segel vid familjesegling. En ny teknologi kallad IFS underlättar hanteringen av dessa segel mycket. IFS innebär att man kan rulla gennaker och Code-segel både enklare och säkrare. IFS är ett system med lastbärande fibrer längs seglets förlik. Dessa fibrer gör det möjligt att rulla seglet utan att använda en kabel eller Top-Down rulle. Tekniken passar perfekt för både gennaker och Code-segel för att gå högre i vind.

Gennaker till Hanse

Kontakta Marcus för mer information om segel till Hanse. Han har över 20 års erfarenhet av segel till cruisingbåtar!
marcus@onesails.se
070 786 73 73

VÅRA TEKNOLOGIER

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ONESAILS

UNIK TEKNOLOGI

I över 10 år har OneSails utvecklat unika tekniker för att tillverka segel i ett stycke och göra dem tillgängliga för både racing- och cruisingseglare

Prestanda

Egenskaper som låg vikt, förmåga att behålla formen och hållbarhet ger bättre prestanda jämfört med traditionella segel.

kvalitet

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

service

Service är en kärnverksamhet för oss på OneSails. Vi servar alla segel vid vårt fullt utrustade loft. Vi gör även översyner, service och reparationer.

design

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

svensk tillverkning

Vi är ett av få loft med tillverkning i Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda dig all den service och kunskap som ett segelmakeri skall göra.