Att köpa segel

Att köpa segel från OneSails Sverige

Hur du beställer & finansiering

ATT KÖPA SEGEL

DISKUTERA DINA BEHOV MED OSS

En bra början är att prata med oss om din båt och din segling. Det ger både dig och oss en bra uppfattning om vad som passar just dig bäst. Vi kan då guida rätt med avseende på material, form och detaljer. Vi behöver din båts riggmått för att kunna ge dig en offert.

FÖRSLAG PÅ SEGEL OCH EVENTUELL FINANSIERING

Baserat på våra diskussioner så skickar vi dig en offert. Den ser vi som ett startskott för att diskutera oss fram till den exakta utformningen av seglen. Du får också förlag på finansiering om du vill.

BESTÄLL ENLIGT OFFERTEN - BETALA HANDPENNING

När alla detaljer är bestämda läggs ordern. Det görs genom att acceptera offerten och betala in handpenningen. Då kan vi lägga in din beställning i produktionsplaneringen.

SLUTBETALNING OCH LEVERANS

När seglet är färdigt att levereras får du en faktura och kan hämta seglet. Leveranstiden beror på hur många segel vi har i produktionsplaneringen vid ordertillfället. För att vara säker på att kunna segla hela säsongen med ditt nya segel är det absolut bäst att beställa under hösten.

UNIK FINANSIERING

VI ÄR ENSAMMA I BRANSCHEN OM ATT ERBJUDA FINANSIERING VID KÖP AV SEGEL OCH TILLBEHÖR
Att köpa segel med finansiering ger möjlighet att dela upp kostnaden över tid till en attraktiv månadskostnad. Det innebär en långsiktig lösning för att bygga upp sin garderob över tid och undvika att betala hela summan kontant vid köpetillfället.
Vi erbjuder två alternativ för finansiering, delbetalning och räntefritt köp. Räntefritt köp passar för summor upp till 100 000:- och delbetalning upp till 300 000:-
Räntefritt köp löper på maximalt 36 månader och delbetalning upp till 144 månader.

Kontakta oss för att veta mer och fullständiga villkor!

Branschens bästa betalningsvillkor

Vi har de bästa betalningsvillkoren i branschen, vilket ger dig ett tryggare och bättre köp.
Vid order under 50 000:- är handpenningen 50% vid order och resterande innan leverans.
Vid order över 50 000:- gäller 20% vid beställning, 30% vid produktionsstart och resterande 50% innan leverans.

SEGEL

LÄS MER OM DE SEGEL VI OFFERERAR

VÅRA TEKNOLOGIER

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ONESAILS

UNIK TEKNOLOGI

I över 10 år har OneSails utvecklat unika tekniker för att tillverka segel i ett stycke och göra dem tillgängliga för både racing- och cruisingseglare

Prestanda

Egenskaper som låg vikt, förmåga att behålla formen och hållbarhet ger bättre prestanda jämfört med traditionella segel.

kvalitet

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

service

Service är en kärnverksamhet för oss på OneSails. Vi servar alla segel vid vårt fullt utrustade loft. Vi gör även översyner, service och reparationer.

design

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

svensk tillverkning

Vi är ett av få loft med tillverkning i Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda dig all den service och kunskap som ett segelmakeri skall göra.

Pris på nya segel

Vi ger dig mer än gärna ett förslag på nya segel!

Vilken typ av segel är du intresserad av?

Tack! Vi återkommer inom kort.

Protest! Någonting gick lite snett. Gör en 360 och försök igen. Tack!

telefon

Försäljning Mattias: 072 733 01 06
Mail: mattias@onesails.se

Loft Erik: 070 216 74 52
Mail: erik@onesails.se

Försäljning Marcus: 070 786 73 73
Mail: marcus@onesails.se

Loftet

Varvsvägen 5
613 35 Oxelösund

Service

Vi utför service på alla segel! Vinterförvaring, reparationer osv.