OneSails Entypssegel

Vinnande segel för allt från Optimist till M32

Som segelmakare och seglare är entypsbåtar grunden till allt vi gör på segelmakeriet. Det finns inget bättre sätt att fostras än att tävla och utveckla segel i entyp. Vi ser det som det bästa sättet att bevisa för oss själva och andra att vi har kunskapen och drivet för att ta fram bra snabba och prisvärda segel. Entypsseglare ställer alltid oerhört höga krav och duger inte seglen så är man ute. Även om de flesta entypsseglarna byter sina segel efter kortare tid än en semesterseglare så är livslängd väldigt viktigt för att kunna prestera på kappseglingar.
Vår designer Patrik Erlandson är en enormt viktig kunskapsbank när det gäller segel till i princip alla entypsklasser. Tack vare Patriks designarbete i kombination med våra övriga segelmakares kunskap och våra kunders driv så kan vi idag känna oss stolta över både snabba segel och många fina resultat på regattor.
Exempel på klasser som vi jobbar aktivt med är Express, 606, Neptunkryssare, Mälarbåtar, CB66, FarEast 28R, A22, OK-Jolle, J70, Smaragd och IF. Utöver seglen till våra svenska entypsklasser så erbjuder vi segel till de flesta internationella klasserna. Exempelvis har OneSails optimistsegel vunnit VM 5 år i rad.
Under säsongerna 2019 och 2020 har våra OneSails segel vunnit 8 SM-medaljer och en stor mängd toppresultat på olika regattor och framförallt har många höjt sina prestationer efter byte till OneSails.
Vi ser fram emot kommande seglingar och samarbeten med allaSveriges entypsseglare. Varmt välkomna att kontakta oss för att prata om vad vi kan erbjuda för just din båt.

Kontakta Mattias Gustafsson för mer information om våra entypssegel!
070 733 01 06
mattias@onesails.se

OneSails entyp

Några av de klasser vi leverar segel till

Optimist
Express
Starbåt
OK Jolle
J-70
Finnjolle

Några av de båttyper vi har stor erfarenhet av

vårt lager av segel & utrustning

LAGER

No items found.

Pris på nya segel

Vi ger dig mer än gärna ett förslag på nya segel!

Vilken typ av segel är du intresserad av?

Tack! Vi återkommer inom kort.

Protest! Någonting gick lite snett. Gör en 360 och försök igen. Tack!

telefon

Försäljning Mattias: 072 733 01 06
Mail: mattias@onesails.se

Loft Erik: 070 216 74 52
Mail: erik@onesails.se

Försäljning Marcus: 070 786 73 73
Mail: marcus@onesails.se

Loftet

Varvsvägen 5
613 35 Oxelösund

Service

Vi utför service på alla segel! Vinterförvaring, reparationer osv.