Segel till First

Segel till First

Snabba segel till Beneteau First

Till de populära First-modellerna har vi sytt framgångsrika segel i många år. Främst levererar vi våra membran men även 4TForte till de som är allra mest aktiva kappseglare. Vi gör även segel till de fina trailerbara modellerna.

First stor och fock

Storsegel och fock till First

Våra segel till First är optimerade för att få ut det bästa ur båtarna. I de flesta fall, lite beroende på modell, jobbar vi för att få ut maximal yta ur stor- och försegel.
Vi tillverkar mest membransegel som Vector2 och VantageOne med mer prestanda och lättare vikt, men även 4TForte för maximal prestanda. Det ger en båt som seglar bättre, kränger mindre och är enklare att hantera. Till de trailerbara modellerna gör vi även laminat och dacron.

Spinnaker, gennaker och Code till Diva

De senaste åren har en snabbutveckling inom undanvindssegel gjort det enklare än någonsin att hantera gennaker och Code-segel vid shorthanded och familjesegling. En ny teknologi kallad IFS underlättar hanteringen av dessa segel mycket. IFS innebär att man kan rulla gennaker och Code-segel både enklare och säkrare. IFS är ett system med lastbärande fibrer längs seglets förlik. Dessa fibrer gör det möjligt att rulla seglet utan att använda en kabel eller Top-Down rulle. Tekniken passar perfekt för både gennaker och Code-segel för att gå högre i vind.

First spinnaker

Kontakta Mattias för mer information om segel till First. Han har kappseglat de flesta modeller.
mattias@onesails.se
072 733 01 06

VÅRA TEKNOLOGIER

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ONESAILS

UNIK TEKNOLOGI

I över 10 år har OneSails utvecklat unika tekniker för att tillverka segel i ett stycke och göra dem tillgängliga för både racing- och cruisingseglare

Prestanda

Egenskaper som låg vikt, förmåga att behålla formen och hållbarhet ger bättre prestanda jämfört med traditionella segel.

kvalitet

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

service

Service är en kärnverksamhet för oss på OneSails. Vi servar alla segel vid vårt fullt utrustade loft. Vi gör även översyner, service och reparationer.

design

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

svensk tillverkning

Vi är ett av få loft med tillverkning i Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda dig all den service och kunskap som ett segelmakeri skall göra.