Segel till Diva

Segel till Diva

Snabba segel till Diva Yachts

Med start 1982 har vi seglat alla Diva-modeller som byggts, från prototypen till Diva 39 till de senaste Diva 34 SC och Diva 24 SC. Vi gör segel i alla våra tillgängliga tekniker till de olika modellerna. De trailerbara Diva 24 och Campus har vi segel till som passar perfekt.

Stor och fock till Diva

Storsegel och fock till Diva

Storsegel och fock till Diva designas speciellt för respektive modell och vi gör även genua till vissa av modellerna. Vi har möjlighet att optimera för regler genom tillgång till exklusiv designdata på samtliga modeller.
Vi tillverkar mest membransegel som Vector2 och VantageOne med mer prestanda och lättare vikt, men även 4TForte för maximal prestanda. Det ger en båt som seglar bättre, kränger mindre och är enklare att hantera. Till de trailerbara modellerna gör vi även laminat och dacron.

Spinnaker, gennaker och Code till Diva

De senaste åren har en snabbutveckling inom undanvindssegel gjort det enklare än någonsin att hantera gennaker och Code-segel vid shorthanded och familjesegling. En ny teknologi kallad IFS underlättar hanteringen av dessa segel mycket. IFS innebär att man kan rulla gennaker och Code-segel både enklare och säkrare. IFS är ett system med lastbärande fibrer längs seglets förlik. Dessa fibrer gör det möjligt att rulla seglet utan att använda en kabel eller Top-Down rulle. Tekniken passar perfekt för både gennaker och Code-segel för att gå högre i vind. Vi gör speciellt utformade Code-segel med IFS för Diva Yachts.

Spinnaker till Diva

Kontakta Marcus för mer information om segel till Diva. Han har kappseglat Diva sedan 1982 och även familjeseglat flitigt.
marcus@onesails.se
070 786 73 73

VÅRA TEKNOLOGIER

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ONESAILS

UNIK TEKNOLOGI

I över 10 år har OneSails utvecklat unika tekniker för att tillverka segel i ett stycke och göra dem tillgängliga för både racing- och cruisingseglare

Prestanda

Egenskaper som låg vikt, förmåga att behålla formen och hållbarhet ger bättre prestanda jämfört med traditionella segel.

kvalitet

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

service

Service är en kärnverksamhet för oss på OneSails. Vi servar alla segel vid vårt fullt utrustade loft. Vi gör även översyner, service och reparationer.

design

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

svensk tillverkning

Vi är ett av få loft med tillverkning i Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda dig all den service och kunskap som ett segelmakeri skall göra.