Segel till Dehler

Segel till Dehler

Snabba och tåliga segel till Hanse

Vi har sytt segel till Dehler i över 20 år och har seglat de flesta modeller varvet tillverkat genom åren. Mattias hos oss har själv varit Dehler-seglare och har stor erfarenhet av många av modellerna. Våra laminatdukar och kompositmaterial ger extra prestanda till Dehler. Vi har bra lösningar för shorthanded vilka även lämpar sig perfekt för familjesegling.

Stor och fock till Dehler

Storsegel och fock till Dehler

Våra segel till Dehler är optimerade för att få ut det bästa ur båtarna. I de flesta fall arbetar vi, lite beroende på modell, för att få ut maximal yta ur stor- och försegel.
Vi tillverkar mest membransegel som Vector2 och VantageOne med mer prestanda och lättare vikt, men även 4TForte för maximal prestanda. Det ger en båt som seglar bättre, kränger mindre och är enklare att hantera.

Spinnaker, gennaker och Code till Dehler

De senaste åren har en snabbutveckling inom undanvindssegel gjort det enklare än någonsin att hantera gennaker och Code-segel vid shorthanded och familjesegling.
Vi har gjort många Code-segel till Dehler genom åren där målet varit att få ut prestanda i lättvind. Nu gör vi både Code och gennaker med IFS-teknologi. IFS är lastbärande fibrer i förliket vilket gör att man inte behöver en kabel. Det underlättar hanteringen av dessa segel mycket. Våra gennakers är speciellt framtagna av Mattias för Dehlers olika modeller.

Spinnaker till Dehler

Kontakta Mattias för mer information om segel till Dehler. Han har seglat de flesta modellerna och har själv ägt en Dehler.
mattias@onesails.se
072 733 01 06

VÅRA TEKNOLOGIER

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ONESAILS

UNIK TEKNOLOGI

I över 10 år har OneSails utvecklat unika tekniker för att tillverka segel i ett stycke och göra dem tillgängliga för både racing- och cruisingseglare

Prestanda

Egenskaper som låg vikt, förmåga att behålla formen och hållbarhet ger bättre prestanda jämfört med traditionella segel.

kvalitet

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

service

Service är en kärnverksamhet för oss på OneSails. Vi servar alla segel vid vårt fullt utrustade loft. Vi gör även översyner, service och reparationer.

design

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

svensk tillverkning

Vi är ett av få loft med tillverkning i Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda dig all den service och kunskap som ett segelmakeri skall göra.