Segel till Bavaria

Segel till Bavaria

Vi kan segel till Bavaria bäst

Vi har arbetat med Bavaria sedan 1988 och har seglat de flesta modeller varvet tillverkat genom åren.
Vi erbjuder rullstor, rullgenua, rullfock och gennaker i flera olika utföranden och i olika prisnivåer.

Stor och genua till Bavaria

Storsegel och fock till Bavaria

Över 95% av alla Bavaria i Sverige har rullmast och många har valt uppgraderingen "High-Tech" vilket är en laminatduk i DCX. Standard är en enklare Dacronduk. DCX är en bra duk med avseende på mekanisk hållbarhet vilket ger en lång livslängd på seglet.
Vi erbjuder nya segel i DCX och Dacron i en högre kvalitet, men även membransegel som Vector2 och VantageOne med mer prestanda och lättare vikt. Det ger en båt som seglar bättre, kränger mindre och är enklare att hantera.

Gennaker och Code till Bavaria

De senaste åren har en snabbutveckling inom undanvindssegel gjort det enklare än någonsin att hantera gennaker och Code-segel vid familjesegling. En ny teknologi kallad IFS underlättar hanteringen av dessa segel mycket. IFS innebär att man kan rulla gennaker och Code-segel både enklare och säkrare. IFS är ett system med lastbärande fibrer längs seglets förlik. Dessa fibrer gör det möjligt att rulla seglet utan att använda en kabel eller Top-Down rulle. Tekniken passar perfekt för både gennaker och Code-segel för att gå högre i vind.

Gennaker till Bavaria

Kontakta Marcus för mer information om segel till Bavaria. Han har över 20 års erfarenhet av Bavaria!
marcus@onesails.se

Läs mer och se priser för utvalda modeller på Bavaria Sveriges hemsida!

Bavaria Sverige

VÅRA TEKNOLOGIER

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ONESAILS

UNIK TEKNOLOGI

I över 10 år har OneSails utvecklat unika tekniker för att tillverka segel i ett stycke och göra dem tillgängliga för både racing- och cruisingseglare

Prestanda

Egenskaper som låg vikt, förmåga att behålla formen och hållbarhet ger bättre prestanda jämfört med traditionella segel.

kvalitet

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

service

Service är en kärnverksamhet för oss på OneSails. Vi servar alla segel vid vårt fullt utrustade loft. Vi gör även översyner, service och reparationer.

design

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

svensk tillverkning

Vi är ett av få loft med tillverkning i Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda dig all den service och kunskap som ett segelmakeri skall göra.