Segel till Arcona

Segel till Arcona

Snabba segel till Arcona Yachts

Vi syr segel till Arcona i främst våra membran och 4TForte. Vi erbjuder segel som är perfekta för att kombinera cruising och racing med en oslagbar kombination av snabba och tåliga material. Vi har hjälpt till vid optimeringar för kappsegling på internationell nivå och levererar de snabbaste seglen till Arcona.

Stor och fock till Arcona

Storsegel och fock till Arcona

Våra segel till Arcona är optimerade för att få den maximala kombinationen av prestanda och tåliga segel. Vi optimerar yta och design för att nå prestanda, hanterbarhet och tåliga segel med ett bra mätetal.
Vi tillverkar mest membransegel som Vector2 med mer prestanda och lättare vikt, men även 4TForte för maximal prestanda. Det ger en båt som seglar bättre, kränger mindre och är enklare att hantera.

Spinnaker, gennaker och Code till Arcona

De senaste åren har en snabbutveckling inom undanvindssegel gjort det enklare än någonsin att hantera gennaker och Code-segel vid shorthanded och familjesegling. En ny teknologi kallad IFS underlättar hanteringen av dessa segel mycket. IFS innebär att man kan rulla gennaker och Code-segel både enklare och säkrare. IFS är ett system med lastbärande fibrer längs seglets förlik. Dessa fibrer gör det möjligt att rulla seglet utan att använda en kabel eller Top-Down rulle. Tekniken passar perfekt för både gennaker och Code-segel för att gå högre i vind.

Spinnaker till Arcona

Kontakta Mattias för mer information om segel till Arcona.
mattias@onesails.se
072 733 01 06

VÅRA TEKNOLOGIER

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ONESAILS

UNIK TEKNOLOGI

I över 10 år har OneSails utvecklat unika tekniker för att tillverka segel i ett stycke och göra dem tillgängliga för både racing- och cruisingseglare

Prestanda

Egenskaper som låg vikt, förmåga att behålla formen och hållbarhet ger bättre prestanda jämfört med traditionella segel.

kvalitet

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

service

Service är en kärnverksamhet för oss på OneSails. Vi servar alla segel vid vårt fullt utrustade loft. Vi gör även översyner, service och reparationer.

design

Segel som designas och tillverkas efter högsta standard av utvalda komponenter ger högsta kvalitet och hållbarhet. Våra exklusiva membran tillverkas i Europa och vi har ett eget loft för tillverkning i Sverige.

svensk tillverkning

Vi är ett av få loft med tillverkning i Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda dig all den service och kunskap som ett segelmakeri skall göra.